Burggraaff.Net    
 
  Dagboek
terug naar overzicht

volgende verslag
   

Utrecht, 17 oktober 2002

Beste allemaal,

Het lijkt alweer tijden geleden dat ik bij Tam Tam gestopt ben om te werken. Het is heerlijk om iedere dag vooral bezig te zijn met ons vertrek naar Nieuw Zeeland. We hebben nu ook onze tickets gekocht (we vertrekken 26 november) en stoppen onderweg nog in Los Angeles om even bij te komen van het eerste deel van de reis en alvast te wennen aan het lekkere weer. In Auckland gaan we dan eerst 2 weken nog zorgen dat ik een baan heb en we een leuk huis kunnen vinden. Daarna gaan we lekker op zomervakantie op het Zuider Eiland. Hopelijk kunnen we dan half Januari aan het 'gewone' leventje in Auckland beginnen.
We zijn nu ook druk bezig om allerlei andere zaken te regelen. Belastingen, huis verhuren, abonnementen opzeggen, financiele zaken goed op orde brengen, kinderopvang beindigen, verhuizing van persoonlijke spullen naar Nieuw Zeeland regelen, etc.. Al met al een hele klus !
Binnenkort beginnen ook de afspraken om langzaam afscheid te gaan nemen. Wel raar om voor anderhalf jaar gedag te gaan zeggen, maar gelukkig beloven al veel mensen in Auckland langs te komen. Ik hoop dat maar dat niet iedereen tegelijk besluit om de reis naar Nieuw Zeeland te gaan maken.

Hierbij laat ik het dan maar even in dit eerste verhaal in het dagboek. Hopelijk schrijven we voor vertrek nog een laatste groet en dan komen de berichten vanuit DOWN UNDER !

groeten, Peter